Welcome to my blog

Terdapat ralat dalam alat ini

Ahad, 10 April 2011

PER GI SUNWAY LAGOON!!!!!^_^..(n_n)

*ari ni aku gi sunway lagoon..pergh...syok giler almaklumlah gi kali pertama...hahahaha....mla2 aku n kak dik brtolak pda pkl 10:00...sbnarnyer pkl 8:00.tu pun tman kn kak dik ambik mc....ari ni ari jadi kak dik ....lps ambk mc gi sunway lagoon..mraban aku ngn kak dik cri jln ...rpa2nyer kt dpn mta jer jln kt sunway aku sruh kak dik straight jer ...skali tmbus kt sunway....smpai jer sunway ..ha, aku gi toilet slin bju...skali aku meraban cri sepupu aku rpa2nyer dia ader kt beach...hahahha..aku apr lgi gi mndi larhhh..lps mndi gi naik cwn brpusin ..semua pning kecuali aku....x taulah nper...lps naik cwn brpusing aku naik kayu balak ...perghh seram sjuk ...mla2 dia naik slow jer skali turun perghh lju giler...tinggi plak tu....mcm nk mti..saudara aku siap mengucap lgi ..hahhaha..lps dia mengucap smpt lgi dia doa ..jgn lah ambk nyawaku aku blum khwinn...aku pun diam....(dlm hti glk)...aku igt dh hbis skali adr lgi..masyaallah.....lps naik kayu balak tu aku cpat2 kluar....lps naik kayu balak gi naik roller2 best gilerlah bleh tgk smua bndr klang...besstt..lps naik roller2 ni..naik rollercoaster...giler sramm..dnlah kt bwh tu adr kandang harimau....eeish2....lps naik rollercoaster mandi plak...pda pkul 6 kitorang blik..mlm tu celebrate hri jdi kak dik..bye2
video

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini